Loading media...

Werkvoorbereider Installaties - Productie

Montfoort

Job description

Jan Snel is één van de grootste modulaire bouwers van Europa en is actief in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Afgelopen jaar is Jan Snel overgenomen door het Japanse Daiwa House Group, de grootste industriële bouwer ter wereld. Samen met Daiwa House wil Jan Snel doorgroeien tot Europese marktleider.

Voor onze afdeling Productvoorbereiding zijn wij wegens uitbreiding van het team per direct op zoek naar een enthousiaste fulltime Werkvoorbereider Installaties - Productie (m/v).

Jouw profiel

 • Minimaal een afgeronde MBO/HBO-opleiding richting installatietechniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek met een stevige installatietechnische kennis,
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als Werkvoorbereider bij een klein/middelgroot installatiebedrijf,
 • Kennis van het bouwbesluit,
 • Je kan tekeningen controleren en uitwerken in Autocad en hebt kennis van Excel,
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt goede kennis van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift,
 • Je bent gemotiveerd en bezit over een gezonde dosis overtuigingskracht,
 • Je gaat oplossingsgericht te werk, bent accuraat en klantgericht,
 • Je bent stressbestendig en je kan zowel zelfstandig werken als in teamverband,
 • Een flexibele instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Over Jan Snel

De manier van bouwen van Jan Snel is uniek. Geen traditionele bouwmethodes, maar huisvestingsoplossingen van de hoogste kwaliteit door modulair te bouwen. Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij huisvesting in modules vooraf in onze eigen fabriekshallen worden vervaardigd en op locatie tot complete gebouwen worden gemonteerd. We zijn actief in verschillende marktsegmenten; wonen, zorg, kantoor, onderwijs en industrie. Met meer dan 60 jaar ervaring, spreken we de taal van de opdrachtgever en kennen we de uitdagingen in de markt. Daarnaast bouwt Jan Snel flexibel; onze huisvestingsoplossingen zijn en blijven altijd her-inzetbaar. Dit stelt Jan Snel in staat om heel gericht in te spelen op de marktvraag en dat na bijvoorbeeld 10 jaar de huisvestingoplossing weer voor een ander doel kan worden ingezet. Hiermee behoudt de huisvesting zijn waarde en kan de opdrachtgever inspelen op de huisvestingsvraag van dat moment. Daarmee zet Jan Snel belangrijke stappen naar een circulair verdienmodel. Wij zetten vol in op het hergebruik van materialen en houden al tijdens het bouwproces rekening met de toekomst. Onze ecologische voetafdruk ligt daardoor fors lager dan in de traditionele bouw. Geïndustrialiseerd modulair bouwen leidt tot 50 procent minder CO2-uitstoot. Onze ambitie is om de komende jaren volledig circulair te produceren en te werken, om daarmee de productwaarde van de huisvesting te verlengen.

De vacature: Werkvoorbereider Installaties - Productie

Om deze functie goed te kunnen vervullen is het belangrijk dat je een praktische en installatietechnische voorbereider bent. In samenspraak met de teamleider installaties, ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van installaties op het gebied van (standaard) productie. Je tekent en werkt installaties uit en verzorgt vervolgens de bestellingen voor projecten die in onze productiehallen worden geproduceerd.

Wij bieden

 • Een verantwoordelijke en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief,
 • Je werkt binnen een gezonde en groeiende onderneming met een plezierig werkklimaat,
 • Mogelijkheden tot interne doorgroei,
 • Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied,
 • Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bouw jij met ons mee?

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande functie van Werkvoorbereider Installaties - Productie? Klik dan op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenin de pagina.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met de afdeling HR via telefoonnummer 0348 479 090.

Job type
Vast
Posted
2021-09-08T00:00:00