Loading media...

Tender Specialist

Montfoort

Job description

Jan Snel is dé marktleider in de modulaire bouw en actief in Benelux, Duitsland en UK. Begin dit jaar heeft Japanse Daiwa House - de grootste industriële bouwer ter wereld - een strategisch belang genomen in Jan Snel. Daarmee is Jan Snel het Europese platform voor Daiwa House om de modulaire business verder uit te bouwen op internationaal vlak.

Voor onze afdeling Commercie zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste fulltime Tender Specialist (m/v).

Jouw profiel

• Een afgeronde HBO-opleiding

• Je bent bekend met aanbestedingsvormen en uitvragen (pré)

• Je bent bekend met diverse contract- en samenwerkingsvormen (pré)

• Je hebt een positieve instelling

• Je beschikt over analytische vaardigheden

• Je bent gewend projectmatig te werken in teamverband

• Je hebt affiniteit met bouwtechniek

• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Over Jan Snel Daiwa House

Bij Jan Snel Daiwa House leveren we een unieke bijdrage om het woningtekort op te lossen en om huisvestingsoplossingen te realiseren voor onze klanten. Dat doen we door circulair en modulair te bouwen. Dit maakt ons uniek. Geen traditionele bouwmethodes, maar geïndustrialiseerde bouwmodules waarmee we hoogwaardige huisvestingsoplossingen realiseren voor verschillende marktsegmenten; wonen, zorg, kantoren, onderwijs en industrie.

Wij zijn een open en informele organisatie waar verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking wordt gestimuleerd. We hebben korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen. De betrokkenheid van onze medewerkers is hoog en typerend voor ons bedrijf.

De functie: Tender Specialist

Je bent verantwoordelijk voor het volledige tenderproces in samenwerking met de betreffende Account Managers binnen de marktsegmenten. Dit start met het monitoren en screenen van nieuwe tenders op de markt. Op basis van jouw analyse beslissen we waar we op inschrijven. Bij kansrijke tenders stel je een team samen met alle benodigde disciplines. Je geeft sturing aan het team en bepaalt gezamenlijk de winnende strategie. Samen zorgen jullie voor de benodigde input om de tender te scoren. Jouw voornaamste taken bestaan uit het opstellen van een taakverdeling en planning, bewaken van de voortgang, het verzamelen en schrijven van de benodigde inhoud en indienen van de stukken.

“Het belang van tenders voor de (groei van de) organisatie neemt toe en de nieuwe Tender Specialist speelt hierin een sleutelrol!” - Lars van Zandwijk, Hoofd Commercie Jan Snel Daiwa House.

Wij bieden

• Uitdagende functie met ruimte voor initiatief in een gezellige, professionele werksfeer

• Goede mogelijkheden tot interne doorgroei, alleen al vanwege het toenemende belang van aanbestedingen

• Er zijn uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van training en opleiding

• Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Bouw jij met ons mee?

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande functie op onze afdeling Commercie? Klik dan op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenin de pagina.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Lars van Zandwijk (Hoofd Commercie) of Egbert van Beurden (Senior HR Adviseur) via telefoonnummer 0348 47 90 90.

Job type
Vast
Industry
Verkoop en marketing
Posted
2021-10-11T00:00:00