Loading media...

Projectveiligheidskundige

Montfoort

Job description

Voor de Projecten van Daiwa House Modular Europe zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime Projectveiligheidskundige.

Daiwa House Modular Europe is de Europese marktleider in de modulaire bouw en actief in Benelux, Duitsland en UK. Begin dit jaar heeft het Japanse Daiwa House - de grootste industriële bouwer ter wereld - een strategisch belang genomen in Jan Snel. Hieruit is Daiwa House Modular Europe ontstaan; het platform voor Daiwa House om de modulaire business verder uit te bouwen in geheel Europa.

Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij modules vooraf in onze eigen productiehallen worden vervaardigd en op locatie tot complete gebouwen worden gemonteerd. Geïndustrialiseerd modulair bouwen is dé oplossing voor de woningnood en leidt ook nog eens tot 50% minder CO2 uitstoot. Het is onze ambitie om in de komende jaren te gaan naar verregaand circulaire en geïndustrialiseerde productie.

Dit wordt jouw baan

Wij werken er continu aan om het veiligheidsniveau op peil te houden. Sterker nog: we leggen de lat steeds hoger. Dat doen we dagelijks met de gehele organisatie waarbij het team van de afdeling Veiligheid ‘een van de aanjagers’ is.

Als projectveiligheidskundige houd je toezicht op veiligheid bij onze bouwprojecten. Dit doe je 80% op diverse bouwlocaties en 20% vanuit kantoor. 

Bij het uitvoeren en verder ontwikkelen van het veiligheidsbeleid speel jij een belangrijke rol. Zo ondersteun je collega’s bij het opstellen en onderhouden van projectplannen en neem je deel aan uiteenlopende veiligheidsoverleggen. Samen met collega’s ben jij het aanspreekpunt bij vragen over Veiligheidsonderwerpen. Je loopt dagelijks inspectie- en observatierondes op de projectlocaties en coacht je collega’s. Je adviseert gevraagd en ongevraagd aan zowel management, projectmanagers, uitvoerders en alle andere medewerkers als onze opdrachtgevers. Daar blijft het niet bij, door verbeteracties te organiseren en te begeleiden, zorg je dat je adviezen worden uitgevoerd. Dit alles met maar één doel: het verbeteren van de veiligheid. Belangrijk hierbij is dat je verder kijkt dan (wettelijke) regels en persoonlijke beschermingsmiddelen. Vandaar ons motto: ‘Samen Veilig’.

Dit breng jij mee

• Minimaal 2-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;

• Kennis van de certificeringen VCA en de Veiligheidsladder (Safety Culture ladder) is een pré;

• Praktijkervaring in de bouw en/of industrie;

• Een afgeronde MBO opleiding aangevuld met een diploma MVK Kennis van de normeringen Je bent initiatiefrijk, organisatiesensitief en hebt een stevige persoonlijkheid;

• ISO- 9001, ISO -14001 en uitvoeren begeleiden audits is een pré;

• Zeer goede beheersing van het Nederlands, (Engels en Duits zijn een pré);

Wij bieden jou

• Je werkt binnen een gezonde en groeiende onderneming die concrete oplossingen naar de markt brengt om huisvestingsvraagstukken sneller op te lossen;

• Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied;

• Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zien we jou snel?

Ben je enthousiast over de functie Projectveiligheidskundige? Dan leren we jou graag kennen. Klik op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenin de pagina. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Edwin Duivendijk Hoofd VGM & Kwaliteit of met Henk van Os, Senior HR Adviseur via telefoonnummer 0348 47 90 90.

Job type
Vast
Posted
2021-11-05T00:00:00

Skills

  • Veiligheid
  • projectveiligheid