Loading media...

Hoofd Inkoop en Magazijnen

Montfoort

Job description

Voor onze afdeling Productie in Montfoort zijn wij wegens uitbreiding op zoek naar een enthousiast fulltime Hoofd Inkoop en Magazijnen.

Daiwa House Modular Europe is dé marktleider in de modulaire bouw en actief in Benelux, Duitsland en UK. Begin dit jaar heeft Daiwa House een strategisch belang genomen in Jan Snel. Hieruit is Daiwa House Modular Europe ontstaan; het Europese platform voor Daiwa House om de modulaire business verder uit te bouwen op internationaal vlak.

Dit wordt jouw baan: Hoofd Inkoop en Magazijnen

In deze nieuwe functie ga je een nieuwe manier van inkoop opzetten en de inrichting van een geheel nieuw magazijn opzetten, waarbij het voorraadbeheer een geheel nieuwe opzet zal krijgen.

Als Hoofd Inkoop en Magazijnen ben je verantwoordelijk voor het inkoopbeheer van goederen en diensten bij leveranciers, waarbij in deze functie de focus ligt op het vaststellen van interne behoeftes en het onderhouden van goede relaties met leveranciers en partners met als doel; het waarborgen van de continuïteit en flexibiliteit. Vanzelfsprekend is het zelfstandig onderhandelen met leveranciers en het afsluiten,- het opstellen van (raam)overeenkomsten en beheren van deze overeenkomsten een belangrijk onderdeel in je functie. Daarnaast draag je zelf zorg voor het begeleiden, afsluiten en afwikkelen van contracten binnen de projecten.

Je stuurt een team aan van professionele en gemotiveerde Inkopers (5 FTE). Als team zorgen jullie ervoor dat er een optimale afstemming tussen de interne behoeftes en leveranciers plaatsvind. Met jouw vakkennis, leidinggevende ervaring en motiverende en coachende wijze van aansturen, weet jij het team te inspireren en het leveranciersmanagement naar een hoger plan te tillen.

Wat ga je nog meer doen?

• Je doet marktonderzoek naar innovaties en ontwikkelingen in leveranciersmarkt;

• Vertalen van trends en ontwikkelingen naar een inkoopstrategie;

• Opstellen van richtlijnen binnen het inkoopproces;

• Opstellen van richtlijnen voor het voorraadbeheer;

• Implementatie van het inkoopbeleid binnen het leveranciersnetwerk;

Dit breng jij mee

Wij zijn op zoek naar een strategisch sterke inkoopprofessional met leidinggevende kwaliteiten én ervaring binnen een bouw- en/of productieomgeving. Je bent organisatiesensitief en je hebt voldoende autoriteit om intern erkend te worden als dé inkoopcontactpersoon. Je hebt een heldere visie op het gebied van inkoop en weet deze met veel overtuigingskracht en een flinke dosis doorzettingsvermogen met je team neer te zetten.

• 5-10 jaar relevante werkervaring;

• Een afgeronde relevante HBO opleiding, bijvoorbeeld in Supply Chain richting;

• NEVI-1 bij voorkeur aangevuld met NEVI-2 (pré);

• Aantoonbare ervaring met leveranciersmanagement en het opstellen van (raam-) overeenkomsten inclusief de bijbehorende juridische aspecten;

• Uitstekende mondelingen en schriftelijke beheersing van het Nederlands en Engels. Duits is een pré;

• Ruime technische kennis op het gebied van bouwkunde.

Wij bieden jou:

• Een uitdagende functie binnen een gezonde en sterk groeiende onderneming met een plezierig werkklimaat,

• Onze mensen maken het verschil; de teamspirit en waardering voor elkaar is dan ook voelbaar;

• Als je jezelf persoonlijk wil ontwikkelen met vakgerichte opleidingen dan bieden wij hier volop mogelijkheden voor;

• Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zien we jou snel?

Ben je enthousiast over de functie Hoofd Inkoop en Magazijnen? Dan leren we jou graag kennen. Klik op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenaan de pagina. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Michael Blom (Hoofd Projecten Woningbouw) of Henk van Os (Senior HR Adviseur) via telefoonnummer 0348 47 90 90.

Job type
Vast
Industry
Bevoorradingsketen
Posted
2021-10-22T00:00:00