Loading media...

Magazijnmedewerker - Keurmeester

Montfoort

Job description

Magazijnmedewerker – Keurmeester (m/v) - Vestiging Montfoort

FULL TIME

Voor onze afdeling Productie in Montfoort zijn wij wegens uitbreiding van het team per direct op zoek naar een enthousiaste fulltime Magazijnmedewerker – Keurmeester (m/v).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Beweging in je carrière? Wees er snel bij!

Daiwa House Modular Europe is de Europese marktleider in de modulaire bouw en actief in Benelux, Duitsland en UK. Begin dit jaar heeft het Japanse Daiwa House - de grootste industriële bouwer ter wereld - een strategisch belang genomen in Jan Snel. Hieruit is Daiwa House Modular Europe ontstaan; het platform voor Daiwa House om de modulaire business verder uit te bouwen in geheel Europa.

Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij modules vooraf in onze eigen productiehallen worden vervaardigd en op locatie tot complete gebouwen worden gemonteerd. Geïndustrialiseerd modulair bouwen is dé oplossing voor de woningnood en leidt ook nog eens tot 50% minder CO2 uitstoot. Het is onze ambitie om in de komende jaren te gaan naar verregaand circulaire en geïndustrialiseerde productie.

Magazijnmedewerker - Keurmeester (m/v) voor onze vestiging in Montfoort

Functie:

Als Magazijnmedewerker - Keurmeester is het magazijn van onze vestiging Montfoort jouw domein. Je houdt je bezig met het controleren, repareren, keuren en registeren van materieel zoals o.a. elektrisch gereedschap, klimmaterieel, valbeveiliging en hijsmiddelen. Je neemt binnenkomende goederen in ontvangst, controleert de kwaliteit, aantallen en registreert de pakbonnen. Na ontvangst informeer je de collega's dat de goederen binnen zijn. Aan de balie help je collega's aan het juiste materieel en registratie. Je voelt je verantwoordelijk voor de orde in het magazijn en draagt zorg voor een nette werkplek. Je hebt veel contact met verschillende medewerkers uit de organisatie en onderhoudt op een goede manier communicatie over ingenomen en uitgaande artikelen. Je bent handig met computers bij voorkeur Centrix, dit is ons registratiesysteem, zodat je de voorraadmutaties digitaal kan verwerken.

Wij vragen:

 • Je bent enthousiast en vind het leuk om het magazijn op orde te houden;
 • Je mag nog een starter zijn op de arbeidsmarkt;
 • Je bent in het bezit van je VCA enof Heftruck certificaat
 • Kennis van (bouw) gereedschap
 • Je bent in bezit van keuringspapieren om elektrisch en visueel te keuren;
 • Je bent stressbestendig en kan goed zelfstandig werken;
 • Een flexibele instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wij bieden:

 • Je werkt binnen een gezonde en groeiende onderneming met een plezierig werkklimaat
 • Mogelijkheden tot interne doorgroei
 • Vaardigheden met de computer kunnen we je intern aanleren.
 • Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande functie van Magazijnmedewerker? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren. Stuur je CV en motivatie naar Jan Snel Daiwa House, t.a.v. HR, per mail vacature@jansnel.com. Vermeld duidelijk op welke functie je solliciteert!

Job type
Vast
Posted
2021-11-26T00:00:00