Loading media...

SAP Applicatiebeheerder

Montfoort

Job description

Voor onze afdeling ICT in Montfoort zijn wij wegens uitbreiding op zoek naar een enthousiaste SAP-applicatiebeheerder.

Daiwa House Modular Europe is de Europese marktleider in de modulaire bouw en actief in Benelux, Duitsland en UK. Begin dit jaar heeft het Japanse Daiwa House - de grootste industriële bouwer ter wereld - een strategisch belang genomen in Jan Snel. Hieruit is Daiwa House Modular Europe ontstaan; het platform voor Daiwa House om de modulaire business verder uit te bouwen in geheel Europa.

Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij modules vooraf in onze eigen productiehallen worden vervaardigd en op locatie tot complete gebouwen worden gemonteerd. Geïndustrialiseerd modulair bouwen is dé oplossing voor de woningnood en leidt ook nog eens tot 50% minder CO2 uitstoot. Het is onze ambitie om in de komende jaren te gaan naar verregaand circulaire en geïndustrialiseerde productie.

Wij zijn op zoek naar een SAP applicatiebeheerder.

De Applicatiebeheerder is mede verantwoordelijk voor de continuïteit en het optimaal functioneren van ons SAP ERP systeem die de bedrijfsvoering ondersteund. Dit doe je door betrokken te zijn bij onderhoud en beheer, daarnaast ben je één van de operationele aanspreekpunten voor de gebruikers.

Als applicatiebeheerder verleen je ondersteuning bij het gebruik van de applicatie en alles wat daarbij komt kijken. Jij bent verantwoordelijk voor de incidentenafhandeling en weet hoe je wijzigingen door moet voeren in de applicaties. Je haalt energie uit het meedenken, doorvragen, vernieuwen en verbeteren. Je toetst wijzigingsverzoeken en voert technische testen en analyses uit. Daarnaast pas je, waar nodig, inrichtings-en of configuratiegegevens aan en signaleer je verbeteringen en ziet bovendien uitdaging in complexe casussen. Je beschikt over een integrale blik, zoekt kansen en komt met creatieve ideeën. Je bent tenslotte dé specialist op dit vakgebied. Bij Daiwa House werken we met de Fiori gebruikersinterface wat het nieuwste state of the art systeem van SAP is.

Functie-eisen

Je hebt in ieder geval:

• Minimaal 2-5 jaar aantoonbare ervaring als Applicatiebeheerder SAP

• Kennis van de diverse activiteiten in een bedrijf en hun onderlinge samenhang

• Het initiëren en organiseren en leiden van innovatieve projecten op het gebied van SAP Changes

• Minimaal HBO, werk en denkniveau

• Goede beheersing van NL en Engelse taal, Duits is absoluut een extra voordeel

• Ervaring in het gebruik van service management-/ tickettools,

• Een sterk oplossingsvermogen en durft door te vragen,

• Analytisch sterk, neemt initiatief in het oplossen van vraagstukken,

• Persoonlijke kwaliteiten zoals klantgerichtheid, samenwerken met het team (applicatie)beheerders,

Wij bieden jou

• Een dynamische functie gericht op innovatie met veel ruimte voor eigen initiatief in een gezellige, professionele werksfeer;

• Je werkt binnen een gezonde en groeiende onderneming die concrete oplossingen naar de markt brengt om huisvestingsvraagstukken sneller op te lossen;

• Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zien we jou snel?

Ben je enthousiast over de functie SAP-applicatiebeheerder? Dan leren we jou graag kennen. Klik op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenaan de pagina. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Tomas Swaaf Hoofd ICT of Henk van Os Sr. HR Adviseur 0348 47 90 90.

Job type
Tijdelijk
Industry
IT
Posted
2022-01-07T00:00:00

Skills

  • SAP