Loading media...

Senior HR Adviseur

Montfoort

Job description

Voor onze afdeling HR in Montfoort zijn wij wegens uitbreiding op zoek naar een enthousiaste fulltime Senior HR Adviseur.

Daiwa House Modular Europe is de Europese marktleider in de modulaire bouw en actief in Benelux, Duitsland en UK. Begin dit jaar heeft het Japanse Daiwa House - de grootste industriële bouwer ter wereld - een strategisch belang genomen in Jan Snel. Hieruit is Daiwa House Modular Europe ontstaan; het platform voor Daiwa House om de modulaire business verder uit te bouwen in geheel Europa.

Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij modules vooraf in onze eigen productiehallen worden vervaardigd en op locatie tot complete gebouwen worden gemonteerd. Geïndustrialiseerd modulair bouwen is dé oplossing voor de woningnood en leidt ook nog eens tot 50% minder CO2 uitstoot. Het is onze ambitie om in de komende jaren te gaan naar verregaand circulaire en geïndustrialiseerde productie.

Dit wordt jouw baan: Senior HR Adviseur

Om bovenstaande ambities werkelijkheid te laten worden is het van groot belang om de organisatie te laten groeien. De HR afdeling neemt dan ook een belangrijke positie in. Als Senior HR Adviseur ben je het aanspreekpunt, de sparring partner en coach voor het management en de medewerkers van jouw onderdelen van de organisatie. Je bent een brede adviseur voor vragen vanuit de business over zeer uiteenlopende HR gerelateerde onderwerpen zoals organisatieontwikkeling, arbeidsvoorwaarden, verzuim, etc. Tevens heeft elk lid van de HR afdeling een eigen aandachtsgebied/specialisatie.

Je bent een gedreven persoon, creatief, organisatorisch sterk en kunt goed overweg met verschillende systemen. Je bent een stevige gesprekspartner met impact en vindt het leuk om theoretisch de inhoud in te gaan maar ook praktisch en hands-on mee te werken. Met jouw sterke projectmanagementvaardigheden, vertaal je doelen naar gerichte activiteiten. Bij Daiwa House Modular Europe krijg je daarmee de kans om vanuit een innoverende positie de verbindende (f)actor te zijn tussen het management en de medewerkers. Belangrijk daarbij is dat je dynamisch bent en je snel kan schakelen tussen verschillende activiteiten. Bovendien ben je empathisch en je hebt een persoonlijke visie op de manier waarop HR het verschil kan maken voor het succes van de onderneming.

“De nieuwe Senior HR Adviseur speelt een belangrijke rol in de groeipotentie van de organisatie, waarbij menselijk kapitaal van cruciaal belang is!” - Richard Brinkman - CFO

Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken, maar ook een teamplayer wil en kan zijn. Je bent enthousiast en ondernemend van aard. Je kan gedegen probleemanalyses maken en deze vervolgens omzetten in actieve oplossingen.

Dit breng jij mee

• Afgeronde HBO of WO opleiding, in de richting HRM of een andere relevante richting;

• Minimaal 3-7 jaar relevante werkervaring;

• Stevige schoenen; je kunt mensen beïnvloeden en je bent assertief en stressbestendig;

• Zeer goede communicatieve- en organisatievaardigheden;

• In staat om snel te leren werken met verschillende systemen en online tools;

• Veel energie, gedrevenheid en doorzettingsvermogen;

• Ervaring in de productiesector of bouwbranche is een pre;

• Zeer goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift;

• Beschikbaarheid van 40 uur per week.

Wij bieden jou

• Een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een gezonde en sterk groeiende onderneming met een plezierig werkklimaat;

• Onze mensen maken het verschil; de teamspirit en waardering voor elkaar is dan ook voelbaar en er is veel ruimte voor eigen initiatief;

• Je werkt binnen een onderneming die concrete oplossingen naar de markt brengt om huisvestingsvraagstukken sneller op te lossen met oog voor duurzaamheid en circulariteit;

• Als je jezelf persoonlijk wil ontwikkelen met vakgerichte opleidingen dan bieden wij hier volop mogelijkheden voor;

• Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zien we jou snel?

Ben je enthousiast over de functie Senior HR Adviseur? Dan leren we jou graag kennen. Klik op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenaan de pagina. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Liane van Leeuwen (Head of HR) via telefoonnummer 0348 47 90 90.

Job type
Vast
Industry
Personeel en Ontwikkeling
Posted
2021-12-07T00:00:00