Loading media...

Calculator Unit- en Systeembouw

Montfoort

Job description

Jan Snel is één van de grootste modulaire bouwers van Europa en is actief in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Afgelopen jaar is Jan Snel overgenomen door het Japanse Daiwa House Group, de grootste industriële bouwer ter wereld. Samen met Daiwa House wil Jan Snel doorgroeien tot Europese marktleider.

Voor onze afdeling Projectvoorbereiding zijn wij wegens uitbreiding van het team per direct op zoek naar een enthousiaste (bij voorkeur) fulltime Calculator Unit- en Systeembouw (m/v).

Jouw profiel

• MBO/HBO opleiding Bouwkunde,
• Ervaring als Calculator in de bouw,
• Actuele kennis van onderdelen, materialen en diensten gericht op bouwwerkzaamheden,
• Kennis van en ervaring met IBIS Trad is een pré,
• Kennis van het bouwbesluit, dan wel bereidheid tot volgen van een cursus hiervoor,
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt goede kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift,
• Je beschikt over bouwkundig inzicht, hebt kennis van bouwprocessen en bent cijfermatig sterk,
• Je bent analytisch, nauwkeurig en gestructureerd.

Over Jan Snel

De manier van bouwen van Jan Snel is uniek. Geen traditionele bouwmethodes, maar huisvestingsoplossingen van de hoogste kwaliteit door modulair te bouwen. Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij huisvesting in modules vooraf in onze eigen fabriekshallen worden vervaardigd en op locatie tot complete gebouwen worden gemonteerd. We zijn actief in verschillende marktsegmenten; wonen, zorg, kantoor, onderwijs en industrie. Met meer dan 60 jaar ervaring, spreken we de taal van de opdrachtgever en kennen we de uitdagingen in de markt. Daarnaast bouwt Jan Snel flexibel; onze huisvestingsoplossingen zijn en blijven altijd her-inzetbaar. Dit stelt Jan Snel in staat om heel gericht in te spelen op de marktvraag en dat na bijvoorbeeld 10 jaar de huisvestingoplossing weer voor een ander doel kan worden ingezet. Hiermee behoudt de huisvesting zijn waarde en kan de opdrachtgever inspelen op de huisvestingsvraag van dat moment. Daarmee zet Jan Snel belangrijke stappen naar een circulair verdienmodel. Wij zetten vol in op het hergebruik van materialen en houden al tijdens het bouwproces rekening met de toekomst. Onze ecologische voetafdruk ligt daardoor fors lager dan in de traditionele bouw. Geïndustrialiseerd modulair bouwen leidt tot 50 procent minder CO2-uitstoot. Onze ambitie is om de komende jaren volledig circulair te produceren en te werken, om daarmee de productwaarde van de huisvesting te verlengen.

De vacature: Calculator Unit- en Systeembouw

Als Calculator Unit- en Systeembouw houd je je bezig met het bepalen van complete begrotingen en ramingen aan de hand van schets (VO ontwerpen), definitieve tekeningen en besteken. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de complete calculaties van potentiële projecten en het opstellen van ramingen voor projecten. Ook vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers en maak je begrotingen en berekeningen inzake meer- en minderwerk.

We zijn op zoek naar een collega die enthousiast meedenkt in bouwmethodiek, bouwlogistiek, planningen en alternatieven en met plezier deelneemt aan bouwteams.

Binnen de gestelde termijn werk je begrotingen zelfstandig en in teamverband uit en je vindt het een uitdaging om de klantaanvraag te vertalen naar een oplossing. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en signaleert mogelijke problemen tijdig aan jouw leidinggevende.

Je voert prijsberekeningen uit van zowel directe- als indirecte kosten en weet deze met jouw kennis en ervaring te onderbouwen. Daarnaast ben je in staat om risico’s goed in kaart te brengen en doe je voorstellen voor bijvoorbeeld alternatieve oplossingen en denk je mee over besparingsmogelijkheden, efficiencyverhoging en de faalkostenreductie.

Wij bieden

• Een verantwoordelijke en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief,
• Je werkt binnen een gezonde en groeiende onderneming met een plezierig werkklimaat,
• Mogelijkheden tot interne doorgroei,
• Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied,
• Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bouw jij met ons mee?

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande functie op onze afdeling Projectvoorbereiding? Klik dan op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenin de pagina. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met de afdeling HR via telefoonnummer 0348 - 479 090.

Job type
Vast
Industry
Projectmanagement
Posted
2021-09-09T00:00:00

Skills

  • Calculator