Loading media...

(Assistent) Transportplanner

Montfoort

Job description

Voor onze afdeling Transport in Montfoort zijn wij wegens uitbreiding op zoek naar een enthousiaste fulltime (Assistent) Transportplanner.

Daiwa House Modular Europe is dé marktleider in de modulaire bouw en actief in Benelux, Duitsland en UK. Begin dit jaar heeft Daiwa House een strategisch belang genomen in Jan Snel. Hieruit is Daiwa House Modular Europe ontstaan; het Europese platform voor Daiwa House om de modulaire business verder uit te bouwen op internationaal vlak.

De functie: (Assistent) Transportplanner

Bij Daiwa House Modular Europe is het onze missie om onze klanten te ontzorgen van A tot Z. Om daarbij goede service te kunnen blijven bieden, wordt er een collega gezocht voor onze transportafdeling.

Samen met een kleine groep directe collega's op ons moderne kantoor in Montfoort zorg jij ervoor dat ons wagenpark (13 wagens) efficiënt wordt ingezet binnen Nederland, België en Duitsland. Al meer dan zestig jaar transporteren we met grote zorg onze eigen modulaire bouwsystemen. Omdat ons product geplaatst wordt op een grote verscheidenheid van bouwlocaties is geen uitdaging ons te veel en is ons transport inmiddels uitgebouwd tot een specialisme. Om de groei van onze organisatie waar te maken is een uitgebreid plaatsingspakket ook steeds belangijker geworden.

De (Assistent) Transportplanner zorgt voor het inplannen en coördineren van onze transport- en kraanwerkzaamheden van modulaire bouwsystemen. Verder zorg je voor de informatievoorziening richting onze chauffeurs, kraanmachinisten en klanten. Tenslotte wordt je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de aanvraag van transportvergunningen, het vervullen van de specifieke wensen van onze klanten en de juiste administratieve processen rondom het transport in de breedste zin van het woord.

Je biedt ondersteuning aan het bestaande team en staat nauw in contact met de afdeling uitvoering projecten. Bestaande processen en procedures worden opgevolgd, bewaakt en op termijn wellicht ook geoptimaliseerd. Als (Assistent) Transportplanner rapporteer je aan de Productie Directeur.

Wij werken in een cultuur waar zelfstandigheid en het nemen van initiatieven op prijs wordt gesteld. Jan Snel biedt de mogelijkheid jezelf binnen onze grote, groeiende organisatie verder te ontwikkelen.

Ben jij een leergierige en gemotiveerde (Assistent) Transportplanner, dan zijn wij op zoek naar jou.

Dit breng jij mee:

• Afgeronde MBO of HBO opleiding logistiek;
• Affiniteit met transport;
• Analytisch en probleemoplossend vermogen;
• Klantgerichtheid, zelfstandigheid, samenwerkingsgericht en stressbestendigheid;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Kennis en ervaring in de (speciaal en/of kraan) transportbranche is een pre;
* Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wij bieden jou:

• Een verantwoordelijke en uitdagende functie binnen een gezonde en sterk groeiende onderneming met een plezier werkklimaat;
• Onze mensen maken het verschil, de teamspirit en waardering voor elkaar is dan ook voelbaar;
• Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied;
• Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen de CAO Beroepsgoederenvervoer;
• Mogelijkheid tot interne doorgroei.

Zien we jou snel?

Ben je enthousiast over de functie (Assistent) Transportplanner? Dan leren we jou graag kennen. Klik op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenaan de pagina. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Michael Koerts (Productie Directeur) of Liane van Leeuwen (Hoofd HR) via telefoonnummer 0348 47 90 90.

_I.v.m. de feestdagen kan een terugkoppeling iets langer duren dan normaal. _

Job type
Vast
Industry
Bevoorradingsketen
Posted
2021-12-23T00:00:00

Skills

  • Transport
  • Kraanwagen
  • Assistent-Transportplanner
  • Transortplanner