Loading media...

Medewerker Kwaliteitscontrole

Eemshaven

Job description

Jan Snel is één van de grootste modulaire bouwers van Europa en is actief in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Afgelopen jaar is Jan Snel overgenomen door het Japanse Daiwa House Group, de grootste industriële bouwer ter wereld. Samen met Daiwa House wil Jan Snel doorgroeien tot Europese marktleider.

Voor onze afdeling Productvoorbereiding zijn wij wegens uitbreiding van het team per direct op zoek naar een enthousiaste fulltime Medewerker Kwaliteitscontrole (m/v) voor onze vestiging in Eemshaven.

Jouw profiel

MBO, richting Bouwkunde,
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt goede kennis van de Nederlandse taal,
• Je beschikt over bouwkundig inzicht en hebt kennis van bouwprocessen,
• Je bent nauwkeuring en oplossingsgericht,
• Je bent stressbestendig en je kan zowel zelfstandig werken als in teamverband,
• Een flexibele instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Over Jan Snel

De manier van bouwen van Jan Snel is uniek. Geen traditionele bouwmethodes, maar huisvestingsoplossingen van de hoogste kwaliteit door modulair te bouwen. Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij huisvesting in modules vooraf in onze eigen fabriekshallen worden vervaardigd en op locatie tot complete gebouwen worden gemonteerd. We zijn actief in verschillende marktsegmenten; wonen, zorg, kantoor, onderwijs en industrie. Met meer dan 60 jaar ervaring, spreken we de taal van de opdrachtgever en kennen we de uitdagingen in de markt. Daarnaast bouwt Jan Snel flexibel; onze huisvestingsoplossingen zijn en blijven altijd her-inzetbaar. Dit stelt Jan Snel in staat om heel gericht in te spelen op de marktvraag en dat na bijvoorbeeld 10 jaar de huisvestingoplossing weer voor een ander doel kan worden ingezet. Hiermee behoudt de huisvesting zijn waarde en kan de opdrachtgever inspelen op de huisvestingsvraag van dat moment. Daarmee zet Jan Snel belangrijke stappen naar een circulair verdienmodel. Wij zetten vol in op het hergebruik van materialen en houden al tijdens het bouwproces rekening met de toekomst. Onze ecologische voetafdruk ligt daardoor fors lager dan in de traditionele bouw. Geïndustrialiseerd modulair bouwen leidt tot 50 procent minder CO2-uitstoot. Onze ambitie is om de komende jaren volledig circulair te produceren en te werken, om daarmee de productwaarde van de huisvesting te verlengen.

De vacature: Medewerker Kwaliteitscontrole

Een Medewerker Kwaliteitscontrole zal controles uitvoeren bij de units geproduceerd in onze productiehallen in Eemshaven en ook op productielocaties verspreid door het land. Je controleert de units hierbij op maatvoering en gebruik van materialen maar je bent ook scherp op een juiste uitvoering van werkzaamheden. Het is belangrijk dat je proactief bent en mensen op een juiste manier weet te motiveren om werkzaamheden goed en veilig uit te voeren. Het gaat om een afwisselende baan, je hebt veel contact met collega’s maar voert je werkzaamheden zelfstandig uit. Naast het uitvoeren van de controles zal je ook werkinstructies en werkprocessen mogen beschrijven.

Wij bieden

Een verantwoordelijke en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief,
• Je werkt binnen een gezonde en groeiende onderneming met een plezierig werkklimaat,
• Mogelijkheden tot interne doorgroei,
• Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied,
• Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bouw jij met ons mee?

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande functie op onze afdeling Productvoorbereiding? Klik dan op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenin de pagina. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met de afdeling HR via telefoonnummer 0348 - 479 090.

Job type
Vast
Industry
Kwaliteit en betrouwbaarheid
Posted
2021-09-08T00:00:00

Skills

  • kwaliteitscontroles