Loading media...

Veiligheidskundig Toezichthouder

Montfoort

Job description

Beweging in je carrière? Wees er snel bij!

Jan Snel is een toonaangevend bedrijf op het gebied van flexibel bouwen. We vertalen wensen van opdrachtgevers in (semi)permanente huisvestingsoplossingen voor elk marktsegment. Wil jij met ons meegroeien in een markt die momenteel zeer sterk in beweging is? Reageer vandaag nog en kom verder bij Jan Snel.

Voor onze afdeling VGM zijn wij wegens uitbreiding van het team per direct op zoek naar enthousiaste fulltime operationele Projectveiligheidskundige (m/v) – vestiging Montfoort.

Functie:

Wij zijn op zoek naar een operationele projectveiligheidskundige die technisch onderlegd is en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan en het kan vertalen naar praktische oplossingen.

Je bent een operationele projectveiligheidskundige die fungeert als veiligheidsambassadeur in de organisatie. Je bent dan ook veel te vinden op de werkvloer om het veiligheidsbewustzijn naar een hoger niveau te brengen. Door jouw didactische vaardigheden weet jij iedere nieuwe medewerker op de hoogte te stellen van de veiligheidsinstructies en al onze medewerkers te motiveren tijdens de trainingen en toolboxen.

Jij zegt niet alleen dat iets niet veilig is, je bent ook in staat om out-of-the-box te denken en draagt veilige, creatieve en werkbare oplossingen aan. Met jouw sterke planmatige kwaliteiten ben je in staat om jouw werkzaamheden goed te plannen, uit te voeren en administratief af te handelen.

Jan Snel is actief bezig om een volgende stap te zetten op de veiligheidsladder (trede 3), ook hierin draag jij, door middel van jouw kennis en kunde, actief bij. Je bent een echte teamplayer en met jouw proactieve houding adviseer je het team op gebied van verschillende QHSE zaken.

Je vindt het leuk om naast de vaste werkzaamheden vanaf de vestiging Montfoort ook de verschillende projectlocaties door Nederland te bezoeken en ook wekelijks aanwezig te zijn op de nevenlocaties Hulst en Eemshaven.

Wij vragen:

 • Een afgeronde OVK of MVK diploma,
 • Tenminste 2 jaar ervaring in een HSE-functie in een productie/ bouwomgeving,
 • Goede kennis van arbo- en milieuwetgeving,
 • In het bezig van je VCA-VOL,
 • Ervaring in het geven van voorlichting en onderricht ,
 • Kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschift.

Wij bieden:

 • Een verantwoordelijke en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief,
 • Je werkt binnen een gezonde en groeiende onderneming met een plezierig werkklimaat,
 • Mogelijkheid tot interne doorgroei,
 • Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied,
 • Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande functie op onze afdeling VGM en Kwaliteit? Klik dan op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenin de pagina. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met de afdeling HR via telefoonnummer 0348 – 479 090.

Posted
2021-01-22T00:00:00