Loading media...

Tender Manager

Montfoort

Job description

Jan Snel is één van de grootste modulaire bouwers van Europa en is actief in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Afgelopen jaar is Jan Snel overgenomen door het Japanse Daiwa House Group, de grootste industriële bouwer ter wereld. Samen met Daiwa House wil Jan Snel doorgroeien tot Europese marktleider.

Voor onze afdeling Commercie zijn wij wegens uitbreiding van het team per direct op zoek naar een enthousiaste fulltime Tender Manager (m/v).

Jouw profiel

 • Een afgeronde HBO-opleiding,
 • Je bent bekend met aanbestedingsvormen en uitvragen (pré),
 • Je bent bekend met diverse contract- en samenwerkingsvormen (pré),
 • Je hebt een positieve instelling,
 • Je beschikt over analytische vaardigheden,
 • Je bent gewend projectmatig te werken in teamverband,
 • Je hebt affiniteit met bouwtechniek,
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift,
 • Je bent representatief.

Over Jan Snel

De manier van bouwen van Jan Snel is uniek. Geen traditionele bouwmethodes, maar huisvestingsoplossingen van de hoogste kwaliteit door modulair te bouwen. Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij huisvesting in modules vooraf in onze eigen fabriekshallen worden vervaardigd en op locatie tot complete gebouwen worden gemonteerd. We zijn actief in verschillende marktsegmenten; wonen, zorg, kantoor, onderwijs en industrie. Met meer dan 60 jaar ervaring, spreken we de taal van de opdrachtgever en kennen we de uitdagingen in de markt. Daarnaast bouwt Jan Snel flexibel; onze huisvestingsoplossingen zijn en blijven altijd her-inzetbaar. Dit stelt Jan Snel in staat om heel gericht in te spelen op de marktvraag en dat na bijvoorbeeld 10 jaar de huisvestingoplossing weer voor een ander doel kan worden ingezet. Hiermee behoudt de huisvesting zijn waarde en kan de opdrachtgever inspelen op de huisvestingsvraag van dat moment. Daarmee zet Jan Snel belangrijke stappen naar een circulair verdienmodel. Wij zetten vol in op het hergebruik van materialen en houden al tijdens het bouwproces rekening met de toekomst. Onze ecologische voetafdruk ligt daardoor fors lager dan in de traditionele bouw. Geïndustrialiseerd modulair bouwen leidt tot 50 procent minder CO2-uitstoot. Onze ambitie is om de komende jaren volledig circulair te produceren en te werken, om daarmee de productwaarde van de huisvesting te verlengen.

De vacature: Tender Manager

Je bent verantwoordelijk voor het volledige tenderproces in samenwerking met de betreffende accountmanagers binnen de marktsegmenten. Dit start met het monitoren en screenen van nieuwe tenders op de markt. Op basis van jouw analyse beslissen we waar we op inschrijven. Bij kansrijke tenders stel je een team samen met alle benodigde disciplines. Je geeft sturing aan het team en bepaalt gezamenlijk de winnende strategie. Samen zorgen jullie voor de benodigde input om de tender te scoren. Jouw voornaamste taken bestaan uit het opstellen van een taakverdeling en planning, bewaken van de voortgang, het verzamelen en schrijven van de benodigde inhoud en indienen van de stukken.

Wij bieden

 • Uitdagende functie met ruimte voor initiatief in een gezellige, professionele werksfeer,
 • Goede mogelijkheden tot interne doorgroei. Het belang van tenders voor de (groei van de) organisatie neemt toe en jij hebt hierin een sleutelrol,
 • Er zijn uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van training en opleiding,
 • Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bouw jij met ons mee?

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande functie op onze afdeling Commercie? Klik dan op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenin de pagina.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met de afdeling HR via telefoonnummer 0348 479 090.

Job type
Vast
Industry
Verkoop en marketing
Posted
2021-08-31T00:00:00