Commercieel medewerker binnendienst - segment Woningbouw

Montfoort

Job description

Beweging in je carrière? Wees er snel bij!

Modulaire bouw is enorm in opkomst en gaat de komende jaren een verandering brengen binnen de bouwwereld, zo ook binnen de woningbouw. Daarom heeft Jan Snel een nieuw team opgezet, speciaal gericht op de ontwikkeling en verkoop van innovatieve modulaire woningen. Een team bestaande uit enthousiaste en ervaren medewerkers die werken aan de woningconcepten van de toekomst. Door onze harde groei hebben we ruimte voor nieuwe enthousiaste medewerkers waaronder een commercieel medewerker, die het eerste aanspreekpunt is voor onze klanten en het team ondersteunt in haar commerciële activiteiten. Ervaring in de woning(bouw)markt is een pré maar jouw pragmatische en klantgerichte werkaanpak vinden wij nog belangrijker. Bij Jan Snel kijken we naar jouw competenties, kwaliteiten en motivatie, en we zijn ook benieuwd naar wat je nog hoopt te ontwikkelen. Ons team Woningbouw is volop in ontwikkeling dus jij speelt een belangrijke rol in het succes daarvan.

Voor het vervullen van deze leuke en uitdagende rol, zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste fulltime: Commercieel Medewerker Binnendienst (m/v)

Functie:

Je bent verantwoordelijk en nauw betrokken bij het gehele offertetraject.

Je ondersteunt de commerciële buitendienst bij technische en bouwkundige vragen, verstrekt maatwerkadviezen, stelt calculaties op en werkt offertes uit. Jij weet op welke wijze je een kwalitatief, technische onderbouwde en hoogwaardige offerte naar onze klanten kunt uitbrengen. Voor ons is iedere offerte uniek waarbij de herkenbaarheid van de oplossing voor de klant centraal staat. Je presenteert bouwkundige offertes op een zodanige commerciële wijze dat deze inhoudelijk en qua vormgeving onderscheidend zijn.

Wij vragen:

 • Een afgeronde HBO-opleiding,
 • Ervaring als commercieel medewerker binnendienst is een pré,
 • Je hebt affiniteit met bouwkunde,
 • Je gaat oplossingsgericht te werk, bent accuraat en klantgericht,
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift,
 • Kennis van de Duitse taal is een pré,
 • Je bent stressbestendig en je kan zowel zelfstandig werken als in teamverband,
 • Een flexibele instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit.


Wij bieden:

 • Uitdagende functie met ruimte voor initiatief in een gezellige, professionele werksfeer,
 • Mogelijkheden tot interne doorgroei,
 • Er zijn uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van training en opleiding,
 • Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Ben je enthousiast geworden over bovenstaande functie op onze afdeling Commercie? Klik dan op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenin de pagina.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met de afdeling HR via telefoonnummer 0348 – 479 090.

Industry
Verkoop en marketing
Posted
2020-10-19T00:00:00