Loading media...

Assistent Service Coördinator Modulaire Bouw

Montfoort

Job description

Voor onze afdeling Service & Onderhoud in Montfoort zijn wij wegens uitbreiding op zoek naar een enthousiaste fulltime Assistent Service Coördinator Modulaire Bouw.

Daiwa House Modular Europe is dé marktleider in de modulaire bouw en actief in Benelux, Duitsland en UK. Begin dit jaar heeft Daiwa House een strategisch belang genomen in Jan Snel. Hieruit is Daiwa House Modular Europe ontstaan; het Europese platform voor Daiwa House om de modulaire business verder uit te bouwen op internationaal vlak.

De functie: Assistent Service Coördinator Modulaire Bouw

Bij Daiwa House Modular Europe is het onze missie om onze klanten te ontzorgen. Om daarbij goede service te kunnen blijven bieden, wordt er een collega gezocht voor deze nieuwe functie.

De Assistent Service Coördinator zal servicewerkzaamheden voor klanten coördineren, maar ook interne servicewerkzaamheden. Verder zal je zorgen voor de planning en aansturing van de Servicemonteurs. Tenslotte zal je verantwoordelijk worden voor het behandelen van de juiste administratieve afhandeling van de servicewerkzaamheden behorende bij de afdelingen unitbouw / systeembouw / woningbouw en/of op verzoek van klanten.

Het is belangrijk om een bouwtechnische achtergrond te hebben. Modulaire bouwprojecten kennen tegenwoordig veel meer mogelijkheden en opties dan een aantal jaar geleden. Hierdoor zal een uitgebreid servicepakket ook steeds belangrijker worden. Als Assistent Service Coördinator rapporteer je aan de Service Coördinator.

Dit breng jij mee

• Afgeronde MBO of HBO opleiding;

• Minimaal 3 jaar werkervaring als Assistent Service Coördinator of een soortgelijke functie;

• Een VCA Vol certificaat en een B rijbewijs;

• Een bouwtechnische achtergrond;

• Ervaring met projectmanagement;

• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

• Je kunt zelfstandig werken, maar bent daarnaast een teamplayer, enthousiasmerend en ondernemend;

• Je gaat oplossingsgericht te werk, bent accuraat en klantgericht.

Wij bieden jou

• Een verantwoordelijke en uitdagende functie binnen een gezonde en sterk groeiende onderneming met een plezierig werkklimaat,

• Onze mensen maken het verschil; de teamspirit en waardering voor elkaar is dan ook voelbaar;

• Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied;

• Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zien we jou snel?

Ben je enthousiast over de functie Assistent Service Coördinator Modulaire Bouw? Dan leren we jou graag kennen. Klik op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenaan de pagina. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Michael Blom (Hoofd Service & Onderhoud) of Henk van Os (Senior HR Adviseur) via telefoonnummer 0348 47 90 90.

Job type
Vast
Industry
Beheer
Posted
2021-10-22T00:00:00