Loading media...

Bouwkundig Tekenaar

Montfoort

Job description

Jan Snel is één van de grootste modulaire bouwers van Europa en is actief in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Afgelopen jaar is Jan Snel overgenomen door het Japanse Daiwa House Group, de grootste industriële bouwer ter wereld. Samen met Daiwa House wil Jan Snel doorgroeien tot Europese marktleider.

Voor onze afdeling Projectvoorbereiding zijn wij wegens uitbreiding van het team per direct op zoek naar een enthousiaste (bij voorkeur) fulltime Bouwkundig Tekenaar (m/v).

Jouw profiel

• Afgeronde MBO opleiding Bouwkunde,
• Actuele kennis van onderdelen, materialen en diensten gericht op bouwwerkzaamheden,
• Kennis van en ervaring met Autodesk AutoCAD, Revit is een pré,
• Kennis van het Bouwbesluit,
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt goede kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift,
• Je beschikt over bouwkundige kennis, inzicht en oplossingen,
• Je gaat oplossingsgericht te werk, bent accuraat en klantgericht,
• Je bent stressbestendig, flexibel en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Over Jan Snel

De manier van bouwen van Jan Snel is uniek. Geen traditionele bouwmethodes, maar huisvestingsoplossingen van de hoogste kwaliteit door modulair te bouwen. Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij huisvesting in modules vooraf in onze eigen fabriekshallen worden vervaardigd en op locatie tot complete gebouwen worden gemonteerd. We zijn actief in verschillende marktsegmenten; wonen, zorg, kantoor, onderwijs en industrie. Met meer dan 60 jaar ervaring, spreken we de taal van de opdrachtgever en kennen we de uitdagingen in de markt. Daarnaast bouwt Jan Snel flexibel; onze huisvestingsoplossingen zijn en blijven altijd her-inzetbaar. Dit stelt Jan Snel in staat om heel gericht in te spelen op de marktvraag en dat na bijvoorbeeld 10 jaar de huisvestingoplossing weer voor een ander doel kan worden ingezet. Hiermee behoudt de huisvesting zijn waarde en kan de opdrachtgever inspelen op de huisvestingsvraag van dat moment. Daarmee zet Jan Snel belangrijke stappen naar een circulair verdienmodel. Wij zetten vol in op het hergebruik van materialen en houden al tijdens het bouwproces rekening met de toekomst. Onze ecologische voetafdruk ligt daardoor fors lager dan in de traditionele bouw. Geïndustrialiseerd modulair bouwen leidt tot 50 procent minder CO2-uitstoot. Onze ambitie is om de komende jaren volledig circulair te produceren en te werken, om daarmee de productwaarde van de huisvesting te verlengen.

De vacature: Bouwkundig Tekenaar

Als Bouwkundig Tekenaar bij Jan Snel wordt je zowel bij het ontwerpproces als bij het engineeringsproces betrokken. Met diverse tekeningen als resultaat zoals; schetsplannen, offertetekeningen, vergunningstekeningen, detaillering, productietekeningen en uitvoeringstekeningen. Ook zal je regelmatig uittrekstaten en berekeningen maken.

Ons vakgebied is breed, we hebben projecten in o.a. woningbouw (appartementen / grondgebonden woningen), utiliteitsbouw (scholen / kantoren) en de medische sector (ziekenhuizen / operatiekamers), door onze brede werkveld is geen project hetzelfde, waardoor er veel afwisseling in de werkzaamheden is.

Op dit moment wordt er bij Jan Snel voornamelijk nog getekend met AutoCAD, maar we zijn op dit moment ook bezig een BIM-platform op te zetten waarbij er als Bouwkundig Tekenaar voornamelijk Autodesk Revit wordt gebruikt. Jij zult ook een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van dit platform samen met de andere collega’s.

Wij bieden

• Een verantwoordelijke en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief,
• Je werkt binnen een gezonde en groeiende onderneming met een plezierig werkklimaat,
• Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied,
• Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bouw jij met ons mee?

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande functie binnen onze Tekenkamer? Klik dan op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenin de pagina. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met de afdeling HR via telefoonnummer 0348 - 479 090.

Job type
Vast
Industry
Engineering
Posted
2021-09-09T00:00:00

Skills

  • Tekenaar
  • Bouwkunde