Loading media...

BIM Modelleur Installatietechniek

Montfoort

Job description

Voor onze afdeling Ontwerp & Uitwerking zijn wij wegens uitbreiding van het team per direct op zoek naar een enthousiaste fulltime:

BIM-modelleur Installatietechniek (m/v) – vestiging Montfoort

Functie:

Als BIM-modelleur Installatietechniek bij Daiwa House Modular Europe / Jan Snel ben je nauw betrokken bij het engineeringsproces van diverse projecten. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat het ontwerp door middel van een BIM-model vertaald wordt richting tekeningen, maar ook data om processen, productie en de uitvoering aan te sturen.

Als BIM-modelleur Installatietechniek werk je dagelijks aan de meest uiteenlopende installatietechnische BIM-modellen. Naast het maken van de BIM-modellen denk jij vanuit jouw specialistische kennis ook mee in het ontwerpproces van de installaties.

Ons vakgebied is breed, met Daiwa House Modular Europe hebben wij projecten in de woning- en hotelbouw waarbij internationale projecten binnen Europa ook voorkomen. Met Jan Snel richten wij ons meer op de utiliteitsbouw zoals scholen, kantoren en de medische sector (ziekenhuizen, operatiekamers), door ons brede werkveld is geen project hetzelfde waardoor er veel afwisseling in de werkzaamheden is.

Wij vragen:

- Een installatietechnische achtergrond (minimaal MBO-4 installatietechniek)

- Minimaal 5 jaar relevante werkervaring en kennis van Autodesk Revit (MEP)

- Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

- Je beschikt over installatietechnische kennis, inzicht en oplossingen en weet deze te delen met jouw bouwkundige collega’s

- Je gaat oplossingsgericht te werk, bent accuraat en collegiaal

- Innovatie en nieuwe ideeën worden op prijs gesteld

- Je bent stressbestendig, flexibel en je kan zowel zelfstandig werken als in teamverband

Wij bieden:

- Een verantwoordelijke en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief

- Je werkt binnen een gezonde en groeiende onderneming met een plezierig werkklimaat

- Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied

- Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Zien we jou snel?

Ben je enthousiast over de functie BIM Modelleur Installatietechniek? Dan leren we jou graag kennen. Klik op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenaan de pagina. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Dirk-Jan Ruiter Hoofd Ontwerp & Uitwerking of Henk van Os Sr. HR Adviseur 0348 47 90 90.

Job type
Vast
Industry
Engineering
Posted
2022-01-06T00:00:00

Skills

  • BIM
  • Modelleur
  • Ontwerp