Loading media...

Projectleider Modulaire Bouw

Sint-Niklaas

Job description

Jan Snel is één van de grootste modulaire bouwers van Europa en is actief in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Afgelopen jaar is Jan Snel overgenomen door het Japanse Daiwa House Group, de grootste industriële bouwer ter wereld. Samen met Daiwa House wil Jan Snel doorgroeien tot Europese marktleider.

Voor onze afdeling Bedrijfsbureau zijn wij wegens uitbreiding van het team per direct op zoek naar een enthousiaste fulltime Projectleider Modulaire Bouw (m/v) voor onze vestiging in Sint-Niklaas.

Jouw profiel

Een afgeronde HBO-opleiding met een stevige technische/bouwkundige basis,
• Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als Projectleider bij een kleine/middelgrote aannemer,
• In het bezit van een VCA Vol certificaat,
• Je bent in het bezit van rijbewijs B,
• Kennis van EPB normeringen,
• Je beschikt over leidinggevende ervaring en hebt ervaring met projectmanagement,
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt goede kennis van de Engelse en Franse taal in woord en geschrift,
• Je kunt zelfstandig werken, maar bent daarnaast een teamplayer, enthousiasmerend en ondernemend,
• Je gaat oplossingsgericht te werk, bent accuraat en klantgericht,
• Je bent stressbestendig, beschikt over een sterke probleemanalyse en een lerende oriëntatie.

Over Jan Snel

De manier van bouwen van Jan Snel is uniek. Geen traditionele bouwmethodes, maar huisvestingsoplossingen van de hoogste kwaliteit door modulair te bouwen. Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij huisvesting in modules vooraf in onze eigen fabriekshallen worden vervaardigd en op locatie tot complete gebouwen worden gemonteerd. We zijn actief in verschillende marktsegmenten; wonen, zorg, kantoor, onderwijs en industrie. Met meer dan 60 jaar ervaring, spreken we de taal van de opdrachtgever en kennen we de uitdagingen in de markt. Daarnaast bouwt Jan Snel flexibel; onze huisvestingsoplossingen zijn en blijven altijd her-inzetbaar. Dit stelt Jan Snel in staat om heel gericht in te spelen op de marktvraag en dat na bijvoorbeeld 10 jaar de huisvestingoplossing weer voor een ander doel kan worden ingezet. Hiermee behoudt de huisvesting zijn waarde en kan de opdrachtgever inspelen op de huisvestingsvraag van dat moment. Daarmee zet Jan Snel belangrijke stappen naar een circulair verdienmodel. Wij zetten vol in op het hergebruik van materialen en houden al tijdens het bouwproces rekening met de toekomst. Onze ecologische voetafdruk ligt daardoor fors lager dan in de traditionele bouw. Geïndustrialiseerd modulair bouwen leidt tot 50 procent minder CO2-uitstoot. Onze ambitie is om de komende jaren volledig circulair te produceren en te werken, om daarmee de productwaarde van de huisvesting te verlengen.

De vacature: Projectleider Modulaire Bouw

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de directe aansturing van projecten op verschillende locaties in zowel binnen- als buitenland. Je bent een hands-on projectleider die het leuk vindt om in de volle breedte bij een project betrokken te zijn. Je zorgt, samen met een werkvoorbereider, voor het opstellen van een gedetailleerd projectplan. Vervolgens bewaak je de doelstellingen van projecten zoals de overeengekomen scope, het tijdsplan, de kosten, kwaliteit en veiligheid tijdens de uitvoering. Ook onderhoudt je de contacten met klanten en betrokken toeleveranciers.

Wij bieden

Een verantwoordelijke en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief,
• Je werkt binnen een gezonde en groeiende onderneming met een plezierig werkklimaat,
• Mogelijkheden tot interne doorgroei,
• Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied,
• Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bouw jij met ons mee?

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande functie op onze afdeling Bedrijfsbureau? Klik dan op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenin de pagina. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Jacky Vermeersch (Hoofd Bedrijfsbureau) via 0115 472 431 of Henk van Os (Senior HR Adviseur) via telefoonnummer 0348 47 90 90.

Job type
Vast
Industry
Projectmanagement
Posted
2021-09-08T00:00:00

Skills

  • VCA
  • Projectmanagement
  • Projectleider