Loading media...

Hoofd Marketing & Communicatie

Montfoort

Job description

Jan Snel is één van de grootste modulaire bouwers van Europa en is actief in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Afgelopen jaar is Jan Snel overgenomen door het Japanse Daiwa House Group, de grootste industriële bouwer ter wereld. Samen met Daiwa House wil Jan Snel doorgroeien tot Europese marktleider. Het Hoofd Marketing & Communicatie zet het merk Jan Snel nog steviger neer op de nationale en internationale markt. Je hebt een doel: ervoor zorgen dat de gehele Europese vastgoed- en bouwsector weet dat Jan Snel slimmer, sneller en schoner bouwt en dé partner is voor alle typen huisvesting.

Jouw profiel

• 7-10 jaar relevante werkervaring
• Afgeronde HBO of WO studie
• Ervaring met sterke merkpositionering en internationale uitrol
• Ervaring met complete marketingactiviteiten, media en PR (online en offline)
• Commercieel en strategisch
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pre)

Over Jan Snel

De manier van bouwen van Jan Snel is uniek. Geen traditionele bouwmethodes, maar huisvestingsoplossingen van de hoogste kwaliteit door modulair te bouwen. Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij huisvesting in modules vooraf in onze eigen fabriekshallen worden vervaardigd en op locatie tot complete gebouwen worden gemonteerd. We zijn actief in verschillende marktsegmenten; wonen, zorg, kantoor, onderwijs en industrie. Met meer dan 60 jaar ervaring, spreken we de taal van de opdrachtgever en kennen we de uitdagingen in de markt. Daarnaast bouwt Jan Snel flexibel; onze huisvestingsoplossingen zijn en blijven altijd her-inzetbaar. Dit stelt Jan Snel in staat om heel gericht in te spelen op de marktvraag en dat na bijvoorbeeld 10 jaar de huisvestingoplossing weer voor een ander doel kan worden ingezet. Hiermee behoudt de huisvesting zijn waarde en kan de opdrachtgever inspelen op de huisvestingsvraag van dat moment. Daarmee zet Jan Snel belangrijke stappen naar een circulair verdienmodel. Wij zetten vol in op het hergebruik van materialen en houden al tijdens het bouwproces rekening met de toekomst. Onze ecologische voetafdruk ligt daardoor fors lager dan in de traditionele bouw. Geïndustrialiseerd modulair bouwen leidt tot 50 procent minder CO2-uitstoot. Onze ambitie is om de komende jaren volledig circulair te produceren en te werken, om daarmee de productwaarde van de huisvesting te verlengen.

De vacature: Hoofd Marketing & Communicatie

Als Hoofd Marketing & Communicatie richt jij je op de volle breedte van marketing: nieuwe proposities, branding, events en online en offline PR & media. Je bent verantwoordelijk voor de marketing van zowel binnen- als buitenland en rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

"Het Hoofd Marketing & Communicatie is een volwaardig sparringpartner van mijzelf en de gehele directie. Hij/zij helpt ons om de marketingstrategie van Jan Snel naar een volgend niveau te tillen en verder te internationaliseren.",  Richard Brinkman, CFO Jan Snel.

Als Hoofd Marketing & Communicatie geef je leiding aan 3 fte die je coacht en ontwikkelt. Met jouw hands-on-mentaliteit zorg je voor een ondernemende en business-gedreven cultuur waarbij verdere professionalisering centraal staat. Met jouw sterke, zakelijke en creatieve kwaliteiten, vertaal je de strategische en commerciële doelen naar gerichte activiteiten en strategieën. Bij Jan Snel krijg je daarmee de kans om vanuit een strategische positie de verbindende (f)actor te zijn tussen de directie, de medewerkers en de buitenwereld. Belangrijk daarbij is dat je dynamisch bent en snel kunt schakelen tussen verschillende activiteiten. Bovendien ben je empathisch en heb je een sterke persoonlijke visie op marketing en strategisch communicatiemanagement waarmee je een aantoonbare toegevoegde waarde levert.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande functie op onze afdeling Marketing & Communicatie? Klik dan op de sollicitatie-button rechts bovenin de pagina. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met de afdeling HR via telefoonnummer 0348 – 479 090.

Job type
Vast
Industry
Verkoop en marketing
Posted
2021-04-01T00:00:00

Skills

  • Marketing
  • Communicatie
  • Hoofd
  • Manager