Loading media...

Assistent Commerciële Team Woningbouw

Montfoort

Job description

Voor ons commerciële woningbouwteam in Montfoort zijn wij wegens uitbreiding op zoek naar een enthousiaste secretaresse/secretaris.

Daiwa House Modular Europe is de Europese marktleider in de modulaire bouw en actief in Benelux, Duitsland en UK. Begin dit jaar heeft het Japanse Daiwa House - de grootste industriële bouwer ter wereld - een strategisch belang genomen in Jan Snel. Hieruit is Daiwa House Modular Europe ontstaan; het platform voor Daiwa House om de modulaire business verder uit te bouwen in geheel Europa.

Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij modules vooraf in onze eigen productiehallen worden vervaardigd en op locatie tot complete gebouwen worden gemonteerd. Geïndustrialiseerd modulair bouwen is dé oplossing voor de woningnood en leidt ook nog eens tot 50% minder CO2 uitstoot. Het is onze ambitie om in de komende jaren te gaan naar verregaand circulaire en geïndustrialiseerde productie.

De functie:

Je ondersteunt het commerciële woningbouwteam bij de organisatie van haar taken en verantwoordelijkheden, het bewaken van de agenda, afspraken en planningen en het efficiënt doorgeven van informatie. Je bereidt vergaderingen en overleggen voor en je maakt hier verslagen van.

Het beheren van agenda’s, inplannen van afspraken en het verzorgen van (dag en week) planningen. Bewaken van diverse deadlines en besluitenlijsten. Bewaken van diverse contactmomenten met opdrachtgevers. Verzorgen van projectbrieven en de communicatie met de stakeholders. Aanmaken van werken in ons financiële systeem (SAP) en uitwerken van opdrachten en overeenkomsten. Ook ben je verantwoordelijk voor overzichten die voor het team van belang zijn, het proactief signaleren van kansen en knelpunten en het doen van verbetervoorstellen: jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt.

Dit breng jij mee:

  • Ervaring in de vastgoed en bouwwereld.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • HBO werk en denk niveau
  • Je bent stressbestendig, flexibel en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden jou

  • Een dynamische functie gericht op innovatie met veel ruimte voor eigen initiatief in een gezellige, professionele werksfeer;
  • Je werkt binnen een gezonde en groeiende onderneming die concrete oplossingen naar de markt brengt om huisvestingsvraagstukken sneller op te lossen;
  • Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zien we jou snel?

Ben je enthousiast over de functie assistent commerciele woningbouw? Dan leren we jou graag kennen. Klik op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenaan de pagina. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op Henk van Os Sr. HR Adviseur 0348 47 90 90.

Job type
Vast
Industry
Overig
Posted
2021-12-01T00:00:00