Loading media...

Projectmanager R&D en Sustainability

Montfoort

Job description

Kandidaat profiel

• 5-10 jaar relevante werkervaring;
• Afgeronde HBO of WO studie;
• Technisch inhoudelijke bouwkundige kennis en ervaring;
• Kennis en affiniteit met duurzaamheid en circulariteit;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Jan Snel is één van de marktleiders in modulaire bouw en actief in Benelux, Duitsland en UK. Afgelopen jaar werd Jan Snel overgenomen door het Japanse Daiwa House Group, de grootste industriële bouwer ter wereld. Samen met Daiwa House wil Jan Snel doorgroeien tot Europese marktleider. De projectmanager R&D en Sustainability levert een belangrijke bijdrage aan de verdere industrialisatie van de bouw en het duurzame karakter van Jan Snel.

Over Jan Snel

De manier van bouwen van Jan Snel is uniek. Geen traditionele bouwmethodes, maar door middel van modulair bouwen realiseert Jan Snel hoogwaardige huisvestingsoplossingen. Bij deze bouwtechniek worden volledige gebouwen gemonteerd met behulp van vooraf in de fabriek samengestelde modules. Dit doen we voor verschillende marktsegmenten; wonen, zorg, kantoren, onderwijs en industrie. Tastbaar resultaat is terug te zien in de hoge realisatiesnelheid: Jan Snel levert bouwprojecten 30 tot 50% sneller op. Tevens bouwt Jan Snel flexibel. Dit betekent dat onze huisvestingoplossingen her-inzetbaar zijn. Dit stelt Jan Snel in staat om heel gericht in te spelen op de marktvraag en dat na bijvoorbeeld 10 jaar de huisvestingoplossing weer voor een ander doel kan worden ingezet. Daarmee zet Jan Snel belangrijke stappen naar een circulaire economie. Wij zetten vol in op het hergebruik van materialen en houden al tijdens het ontwerp en bouwproces rekening met de toekomst. Onze ecologische voetafdruk ligt daardoor fors lager dan in de traditionele bouw. Geïndustrialiseerd modulair bouwen leidt tot 50 procent minder CO2-uitstoot. Onze ambitie is om de komende jaren volledig circulair te produceren en te werken, om daarmee de productwaarde van de huisvesting te verlengen.

De vacature: Projectmanager R&D en Sustainability

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten op het gebied van het ontwikkelen en optimaliseren van onze producten en processen met betrekking tot industrialisatie en duurzaamheid. Je bent een gedreven persoon en vindt het leuk om theoretisch de inhoud in te gaan maar ook praktisch en hands-on mee te werken. Met jouw sterke projectleidinggevende kwaliteiten, vertaal je doelen naar gerichte activiteiten. Bij Jan Snel krijg je daarmee de kans om vanuit een innoverende positie de verbindende (f)actor te zijn tussen de directie, de medewerkers en de buitenwereld. Belangrijk daarbij is dat je dynamisch bent en je snel kan schakelen tussen verschillende activiteiten. Bovendien ben je empathisch en je hebt een persoonlijke visie op industrialisatie en duurzaamheid waarmee je een aantoonbare toegevoegde waarde levert.

“De nieuwe projectmanager R&D en Sustainability speelt een belangrijke rol in onze missie om slimmer, sneller en schoner te bouwen. Hij/zij deelt de visie waar Jan Snel op dat gebied naartoe gaat en creëert breed draagvlak – intern en extern – om projecten succesvol af te ronden”, - Harry van Zandwijk, CEO Jan Snel

Als projectmanager ben je bezig met veel uiteenlopende projecten en activiteiten: materiaaloptimalisatie, product- en processtandaardisatie, levenscyclusberekeningen van gebouwen, optimalisatie van energiegebruik en installaties, ondersteuning bij commerciële vraagstukken en externe gesprekspartner voor leveranciers, sectororganisaties en klanten betreffende duurzaamheid. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken, maar ook een team player wil en kan zijn. Je bent enthousiast en ondernemend van aard. Je kan gedegen probleemanalyses maken en deze vervolgens omzetten in actieve oplossingen. Bij voorkeur heb je ervaring als werkvoorbereider en kennis van autocad of revit.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande functie op onze afdeling Research & Development en Sustainability? Klik dan op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenin de pagina. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Simone van Wijk, Hoofd R&D en Sustainability / tel nr. 06-10 94 89 76.

Industry
Bedrijfsontwikkeling
Posted
2021-06-08T00:00:00

Skills

  • Projectleider
  • Research
  • Development
  • Sustainability
  • Duurzaam