Loading media...

Commercieel Medewerker Binnendienst

Vlaardingen

Job description

Jan Snel is één van de grootste modulaire bouwers van Europa en is actief in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Afgelopen jaar is Jan Snel overgenomen door het Japanse Daiwa House Group, de grootste industriële bouwer ter wereld. Samen met Daiwa House wil Jan Snel doorgroeien tot Europese marktleider.

Voor onze afdeling Commercie zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste fulltime Commercieel Medewerker Binnendienst (m/v).
Deze persoon zal het Team Industrie in onze vestiging in Vlaardingen komen versterken.

Jouw profiel

 • Een afgeronde HBO-opleiding,
 • Ervaring als commercieel medewerker binnendienst is een pré,
 • Je hebt affiniteit met bouwkunde,
 • Je gaat oplossingsgericht te werk, bent accuraat en klantgericht,
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift,
 • Kennis van de Duitse taal is een pré,
 • Je bent stressbestendig en je kan zowel zelfstandig werken als in teamverband,
 • Een flexibele instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Over Jan Snel

De manier van bouwen van Jan Snel is uniek. Geen traditionele bouwmethodes, maar huisvestingsoplossingen van de hoogste kwaliteit door modulair te bouwen. Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij huisvesting in modules vooraf in onze eigen fabriekshallen worden vervaardigd en op locatie tot complete gebouwen worden gemonteerd. We zijn actief in verschillende marktsegmenten; wonen, zorg, kantoor, onderwijs en industrie. Met meer dan 60 jaar ervaring, spreken we de taal van de opdrachtgever en kennen we de uitdagingen in de markt. Daarnaast bouwt Jan Snel flexibel; onze huisvestingsoplossingen zijn en blijven altijd her-inzetbaar. Dit stelt Jan Snel in staat om heel gericht in te spelen op de marktvraag en dat na bijvoorbeeld 10 jaar de huisvestingoplossing weer voor een ander doel kan worden ingezet. Hiermee behoudt de huisvesting zijn waarde en kan de opdrachtgever inspelen op de huisvestingsvraag van dat moment. Daarmee zet Jan Snel belangrijke stappen naar een circulair verdienmodel. Wij zetten vol in op het hergebruik van materialen en houden al tijdens het bouwproces rekening met de toekomst. Onze ecologische voetafdruk ligt daardoor fors lager dan in de traditionele bouw. Geïndustrialiseerd modulair bouwen leidt tot 50 procent minder CO2-uitstoot. Onze ambitie is om de komende jaren volledig circulair te produceren en te werken, om daarmee de productwaarde van de huisvesting te verlengen.

De vacature: Commercieel Medewerker Binnendienst

Je bent verantwoordelijk en nauw betrokken bij het gehele commerciële traject. Je ondersteunt de commerciële buitendienst bij technische en bouwkundige vragen, verstrekt maatwerkadviezen, stelt calculaties op en werkt offertes uit. Jij weet op welke wijze je een kwalitatief, technische onderbouwde en hoogwaardige offerte naar onze klanten kunt uitbrengen. Voor ons is iedere offerte uniek waarbij de herkenbaarheid van de oplossing voor de klant centraal staat. Je presenteert bouwkundige offertes op een zodanige commerciële wijze dat deze inhoudelijk en qua vormgeving onderscheidend zijn.

Wij bieden

 • Uitdagende functie met ruimte voor initiatief in een gezellige, professionele werksfeer ,
 • Mogelijkheden tot interne doorgroei ,
 • Er zijn uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van training en opleiding ,
 • Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden .

Bouw jij met ons mee?

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande functie op onze afdeling Commercie? Klik dan op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenin de pagina.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Egbert van Beurden (afdeling HR) of Lars van Zandwijk (hoofd Commercie) via telefoonnummer 0348 479 090.

Job type
Vast
Industry
Verkoop en marketing
Posted
2021-10-05T00:00:00

Skills

 • Commercie