Loading media...

Tekenaar / Modelleur Vergunningen

Montfoort

Job description

Voor onze afdeling Ontwerp & Uitwerking in Montfoort zijn wij wegens uitbreiding op zoek naar een enthousiaste fulltime Tekenaar / Modelleur Vergunningen.

Bouw jij met ons aan de toekomst?

Jan Snel is één van de marktleiders in modulaire bouw en actief in Benelux, Duitsland en UK. Afgelopen jaar werd Jan Snel overgenomen door het Japanse Daiwa House Group, de grootste industriële bouwer ter wereld. Door de enorme ontwikkelingen binnen de modulaire bouwsector groeit ons bedrijf in een rap tempo. Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan direct!

Welkom bij Jan Snel

De manier van bouwen van Jan Snel is uniek. Geen traditionele bouwmethodes, maar huisvestingsoplossingen van de hoogste kwaliteit door modulair te bouwen. Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij huisvesting in modules vooraf in onze eigen fabriekshallen worden vervaardigd en op locatie tot complete gebouwen worden gemonteerd. Met meer dan 60 jaar ervaring, spreken we de taal van de opdrachtgever en kennen we de uitdagingen in de markt. Daarnaast bouwt Jan Snel flexibel; onze huisvestingsoplossingen zijn en blijven altijd her-inzetbaar. Dit stelt Jan Snel in staat om heel gericht in te spelen op de marktvraag en dat na bijvoorbeeld 10 jaar de huisvestingoplossing weer voor een ander doel kan worden ingezet. Hiermee behoudt de huisvesting zijn waarde en kan de opdrachtgever inspelen op de huisvestingsvraag van dat moment. Daarmee zet Jan Snel belangrijke stappen naar een circulair verdienmodel. Wij zetten vol in op het hergebruik van materialen en houden al tijdens het bouwproces rekening met de toekomst. Onze ecologische voetafdruk ligt daardoor fors lager dan in de traditionele bouw. Geïndustrialiseerd modulair bouwen leidt tot 50 procent minder CO2-uitstoot. Onze ambitie is om de komende jaren volledig circulair te produceren en te werken, om daarmee de productwaarde van de huisvesting te verlengen.

Dit wordt jouw baan

Als Tekenaar / Modelleur Vergunningen bij Jan Snel ben je nauw betrokken bij het vergunningstraject van diverse projecten. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat het ontwerp verder verwerkt wordt richting tekeningen, berekeningen en rapportages voor het indienen van de vergunningsaanvragen.

Als Tekenaar / Modelleur Vergunningen ben jij in staat om het ontwerp verder uit te werken met inachtneming van de regelgeving zoals Bouwbesluit en NEN-normen. Ook diverse berekeningen zoals voor daglicht en ventilatie weet jij zelf te maken en als er berekeningen en rapportages extern uitgezet dienen te worden verzorg jij dit ook. Ook het indienen van de vergunningsaanvraag behoort tot het takenpakket, inclusief contact met bevoegd gezag (bijvoorbeeld gemeenten) en de opdrachtgever.

Ons werkveld is breed; wij hebben projecten in o.a. de woningbouw (appartementen / grondgebonden woningen), de utiliteitsbouw (scholen / kantoren) en de medische sector (ziekenhuizen / operatiekamers). Geen project is hetzelfde waardoor er veel afwisseling in de werkzaamheden is.

Op dit moment wordt er bij Jan Snel voornamelijk nog getekend met AutoCAD, maar we zijn enige tijd geleden begonnen met het opzetten van een BIM-platform. Hierbij gebruiken de modelleurs voornamelijk Autodesk Revit.

Dit breng jij mee

• Minimaal een afgeronde opleiding MBO Bouwkunde;

• Ervaring met AutoCAD en Revit;

• Kennis van het toepassen van het Nederlandse Bouwbesluit is een pré;

• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;

• Je beschikt over bouwkundige kennis, inzicht en oplossingen;

• Je gaat oplossingsgericht te werk, bent accuraat en collegiaal;

• Je bent stressbestendig, flexibel en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wij bieden jou

• Een verantwoordelijke en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief;

• Je werkt binnen een gezonde en groeiende onderneming met een plezierig werkklimaat;

• Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied;

• Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zien we jou snel?

Ben je enthousiast over de functie Tekenaar / Modelleur Vergunningen? Dan leren we jou graag kennen. Klik op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenin de pagina. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Dirk-Jan Ruiter, Hoofd Ontwerp & Uitwerking of met Egbert van Beurden, Senior HR Adviseur via 0348 47 90 90.

Job type
Vast
Industry
Engineering
Posted
2021-09-23T00:00:00

Skills

  • BIM
  • Modelleur