Loading media...

Senior Commercieel Medewerker Buitendienst

Montfoort

Job description

Jan Snel is één van de grootste modulaire bouwers van Europa en is actief in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Afgelopen jaar is Jan Snel overgenomen door het Japanse Daiwa House Group, de grootste industriële bouwer ter wereld. Samen met Daiwa House wil Jan Snel doorgroeien tot Europese marktleider.

Voor onze afdeling Commercie zijn wij wegens uitbreiding van het team per direct op zoek naar een enthousiaste fulltime Senior Commercieel Medewerker Buitendienst (m/v).

Jouw profiel

• Een afgeronde HBO-opleiding in een bouwkundige of commerciële richting,
• Ruime ervaring als commercieel medewerker buitendienst is een pre,
• Je bent in het bezit van een rijbewijs B,
• Kennis van de modulaire bouw en industrie,
• Je bent gemotiveerd en bezit over een gezonde dosis overtuigingskracht,
• Je gaat oplossingsgericht te werk, bent accuraat en klantgericht,
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift,
• Je bent stressbestendig en je kan zowel zelfstandig werken als in teamverband,
• Een flexibele instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Over Jan Snel

De manier van bouwen van Jan Snel is uniek. Geen traditionele bouwmethodes, maar huisvestingsoplossingen van de hoogste kwaliteit door modulair te bouwen. Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij huisvesting in modules vooraf in onze eigen fabriekshallen worden vervaardigd en op locatie tot complete gebouwen worden gemonteerd. We zijn actief in verschillende marktsegmenten; wonen, zorg, kantoor, onderwijs en industrie. Met meer dan 60 jaar ervaring, spreken we de taal van de opdrachtgever en kennen we de uitdagingen in de markt. Daarnaast bouwt Jan Snel flexibel; onze huisvestingsoplossingen zijn en blijven altijd her-inzetbaar. Dit stelt Jan Snel in staat om heel gericht in te spelen op de marktvraag en dat na bijvoorbeeld 10 jaar de huisvestingoplossing weer voor een ander doel kan worden ingezet. Hiermee behoudt de huisvesting zijn waarde en kan de opdrachtgever inspelen op de huisvestingsvraag van dat moment. Daarmee zet Jan Snel belangrijke stappen naar een circulair verdienmodel. Wij zetten vol in op het hergebruik van materialen en houden al tijdens het bouwproces rekening met de toekomst. Onze ecologische voetafdruk ligt daardoor fors lager dan in de traditionele bouw. Geïndustrialiseerd modulair bouwen leidt tot 50 procent minder CO2-uitstoot. Onze ambitie is om de komende jaren volledig circulair te produceren en te werken, om daarmee de productwaarde van de huisvesting te verlengen.

De vacature: Senior Commercieel Medewerker Buitendienst

Vijf dagen per week ben je onderweg op zoek naar nieuwe prospects. Je hebt één missie en dat is het verkopen van ons product bij zowel nieuwe als bestaande klanten. Je inventariseert de klantwensen, verkoopt, adviseert en geeft bouwkundige ondersteuning op basis van jouw deskundigheid en die van je collega’s. Je bent daadkrachtig, ondernemend en vindt het heerlijk om een deal te sluiten. Je bent commercieel ingesteld en je kunt je goed verplaatsen in de wensen en behoeften van de klant. Je bent bereid om zowel de nationale als de internationale markt te veroveren met ons product.

Wij bieden

• Een uitdagende functie met ruimte voor initiatief in een gezellige, professionele werksfeer,
• Je werkt binnen een gezonde en groeiende onderneming met een plezierig werkklimaat,
• Er zijn uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van training en opleiding,
• Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bouw jij met ons mee?

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande functie op onze Commerciële afdeling? Klik dan op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenin de pagina. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Lars van Zandwijk, Hoofd Commercie, of met de afdeling HR via telefoonnummer 0348 – 479 090.

Posted
2021-06-15T00:00:00