Loading media...

Medewerker Debiteuren

Montfoort

Job description

Jan Snel is één van de grootste modulaire bouwers van Europa en is actief in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Afgelopen jaar is Jan Snel overgenomen door het Japanse Daiwa House Group, de grootste industriële bouwer ter wereld. Samen met Daiwa House wil Jan Snel doorgroeien tot Europese marktleider.

Voor onze Financiële afdeling zijn wij wegens uitbreiding van het team per direct op zoek naar een enthousiaste fulltime Medewerker Debiteuren (m/v) voor onze vestiging in Montfoort.

Jouw profiel

• MBO+/HBO werk- en denkniveau,
• Ervaring met geautomatiseerde systemen en kennis van Microsoft Office is een must voor deze functie,
• Goede kennis van de Nederlandse, Franse (vereiste) en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre,
• Ervaring in het debiteurenbeheer is een vereiste, ervaring in Customer Services en andere functies binnen Sales is een pre,
• Je bent energiek en positief,
• Je bent in staat om op een klantgerichte manier te communiceren,
• Je bent analytisch en nauwkeurig,
• Een flexibele instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Over Jan Snel

De manier van bouwen van Jan Snel is uniek. Geen traditionele bouwmethodes, maar huisvestingsoplossingen van de hoogste kwaliteit door modulair te bouwen. Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij huisvesting in modules vooraf in onze eigen fabriekshallen worden vervaardigd en op locatie tot complete gebouwen worden gemonteerd. We zijn actief in verschillende marktsegmenten; wonen, zorg, kantoor, onderwijs en industrie. Met meer dan 60 jaar ervaring, spreken we de taal van de opdrachtgever en kennen we de uitdagingen in de markt. Daarnaast bouwt Jan Snel flexibel; onze huisvestingsoplossingen zijn en blijven altijd her-inzetbaar. Dit stelt Jan Snel in staat om heel gericht in te spelen op de marktvraag en dat na bijvoorbeeld 10 jaar de huisvestingoplossing weer voor een ander doel kan worden ingezet. Hiermee behoudt de huisvesting zijn waarde en kan de opdrachtgever inspelen op de huisvestingsvraag van dat moment. Daarmee zet Jan Snel belangrijke stappen naar een circulair verdienmodel. Wij zetten vol in op het hergebruik van materialen en houden al tijdens het bouwproces rekening met de toekomst. Onze ecologische voetafdruk ligt daardoor fors lager dan in de traditionele bouw. Geïndustrialiseerd modulair bouwen leidt tot 50 procent minder CO2-uitstoot. Onze ambitie is om de komende jaren volledig circulair te produceren en te werken, om daarmee de productwaarde van de huisvesting te verlengen.

De vacature: Medewerker Debiteuren

Als Medewerker Debiteuren ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het beheer van de debiteuren. Het gaat hierbij om aanmanen zowel telefonisch als via de mail. Je kan goed overzicht houden en je bent zelfstandig. Regelmatig bespreek je met je collega’s of de administratie op orde is en waar extra aandacht nodig is. Je kan goed omgaan met geschillen en weet op een duidelijke en klantvriendelijke manier te communiceren. 

Wij bieden

• Een uitdagende functie met ruimte voor initiatief in een gezellige, professionele werksfeer,
• Je werkt binnen een gezonde en groeiende onderneming met een plezierig werkklimaat,
• Mogelijkheden tot interne doorgroei,
• Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied,
• Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bouw jij met ons mee?

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande functie op onze Financiële afdeling? Klik dan op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenin de pagina. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Kees van Dijk, Hoofd Financiële Administratie, of met de afdeling HR via telefoonnummer 0348 - 479 090.

Job type
Vast
Posted
2021-09-14T00:00:00