Loading media...

Corporate Recruiter

Montfoort

Job description

Voor onze afdeling HR in Montfoort zijn wij wegens uitbreiding op zoek naar een enthousiaste fulltime Corporate Recruiter.

Daiwa House Modular Europe is de Europese marktleider in de modulaire bouw en actief in Benelux, Duitsland en UK. Begin dit jaar heeft het Japanse Daiwa House - de grootste industriële bouwer ter wereld - een strategisch belang genomen in Jan Snel. Hieruit is Daiwa House Modular Europe ontstaan; het platform voor Daiwa House om de modulaire business verder uit te bouwen in geheel Europa.

Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij modules vooraf in onze eigen productiehallen worden vervaardigd en op locatie tot complete gebouwen worden gemonteerd. Geïndustrialiseerd modulair bouwen is dé oplossing voor de woningnood en leidt ook nog eens tot 50% minder CO2 uitstoot. Het is onze ambitie om in de komende jaren te gaan naar verregaand circulaire en geïndustrialiseerde productie.

Dit wordt jouw baan: Corporate Recruiter

Om bovenstaande ambities werkelijkheid te laten worden is het van groot belang om de organisatie te laten groeien en wel met steeds betere medewerkers; van productiemedewerker tot aan zeer hoog gekwalificeerde bouwkundige technici.

Momenteel is de werving en selectie belegd bij de verschillende HR Adviseurs. In deze nieuwe functie ga je Corporate Recruitment ‘from scratch’ opzetten, waarbij je zult meedenken over employer branding, de inzet van verschillende wervingskanalen en de inrichting en automatisering van de processen. Er wordt samengewerkt met verschillende W&S bureaus en detacheringsbureaus maar we willen graag inzichtelijker maken welke bureaus succesvol zijn en hoe de fees en overige voorwaarden zich tot elkaar verhouden. Hier ga jij structuur in aanbrengen.

Met jouw ervaring, vakkennis, beïnvloedingsvaardigheden en netwerk weet jij alle betrokken partijen zo te managen dat we als Daiwa House Modular Europe succesvoller worden in het invullen van de vacatures; met betere kandidaten, sneller en met minder afhankelijkheid van W&S bureaus. Instroom is één van de grootste thema’s binnen onze organisatie dus je vervult een sleutelrol. Het gaat om een groot aantal zeer uiteenlopende vacatures in binnen- en buitenland. Jij weet het overzicht te bewaken en stelt de juiste prioriteiten. Je bent doortastend in het bedenken van oplossingen die werken en straalt volop positiviteit en enthousiasme uit waardoor mensen zich voelen aangetrokken tot Daiwa House Modular Europe. Je hebt een scherp oog voor de candidate experience. Ten slotte zul je een leidende rol krijgen in de onboarding. Je begint met Nederland maar je kunt daarna doorpakken op internationale vacatures.

Dit breng jij mee

• Afgeronde HBO of WO opleiding;

• Minimaal 3-5 recruitmentervaring, bij voorkeur met een aantal jaren ervaring aan bureauzijde als 360 graden Recruitment Consultant;

• Een goed track-record als succesvolle recruiter;

• Ervaring in de productiesector of bouwbranche is een pre;

• Stevige schoenen; je kunt mensen beïnvloeden en je kunt onderhandelen;

• Goede organisatie- en netwerkvaardigheden;

• Veel energie, gedrevenheid en doorzettingsvermogen;

• Zeer goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift;

• Beschikbaarheid van 40 uur per week.

Wij bieden jou

• Een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een gezonde en sterk groeiende onderneming met een plezierig werkklimaat;

• Onze mensen maken het verschil; de teamspirit en waardering voor elkaar is dan ook voelbaar;

• Als je jezelf persoonlijk wil ontwikkelen met vakgerichte opleidingen dan bieden wij hier volop mogelijkheden voor;

• Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zien we jou snel?

Ben je enthousiast over de functie Corporate Recruiter? Dan leren we jou graag kennen. Klik op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenaan de pagina. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Egbert van Beurden (Senior HR Adviseur) via telefoonnummer 0348 47 90 90.

Job type
Vast
Industry
Personeel en Ontwikkeling
Posted
2021-11-04T00:00:00