Loading media...

Engineer Energie

Montfoort

Job description

Voor onze afdeling R&D en Sustainability in Montfoort zijn wij wegens uitbreiding op zoek naar een enthousiaste Engineer Energie.

Bouw jij met ons aan de toekomst?

Jan Snel is één van de marktleiders in modulaire bouw en actief in Benelux, Duitsland en UK. Afgelopen jaar werd Jan Snel overgenomen door het Japanse Daiwa House Group, de grootste industriële bouwer ter wereld. Door de enorme ontwikkelingen binnen de modulaire bouwsector groeit ons bedrijf in een rap tempo. Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan direct!

Welkom bij Jan Snel

De manier van bouwen van Jan Snel is uniek. Geen traditionele bouwmethodes, maar huisvestingsoplossingen van de hoogste kwaliteit door modulair te bouwen. Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij huisvesting in modules vooraf in onze eigen fabriekshallen worden vervaardigd en op locatie tot complete gebouwen worden gemonteerd. We zijn actief in verschillende marktsegmenten; wonen, zorg, kantoor, onderwijs en industrie. Met meer dan 60 jaar ervaring, spreken we de taal van de opdrachtgever en kennen we de uitdagingen in de markt. Daarnaast bouwt Jan Snel flexibel; onze huisvestingsoplossingen zijn en blijven altijd her-inzetbaar. Dit stelt Jan Snel in staat om heel gericht in te spelen op de marktvraag en dat na bijvoorbeeld 10 jaar de huisvestingoplossing weer voor een ander doel kan worden ingezet. Hiermee behoudt de huisvesting zijn waarde en kan de opdrachtgever inspelen op de huisvestingsvraag van dat moment. Daarmee zet Jan Snel belangrijke stappen naar een circulair verdienmodel. Wij zetten vol in op het hergebruik van materialen en houden al tijdens het bouwproces rekening met de toekomst. Onze ecologische voetafdruk ligt daardoor fors lager dan in de traditionele bouw. Geïndustrialiseerd modulair bouwen leidt tot 50 procent minder CO2-uitstoot. Onze ambitie is om de komende jaren volledig circulair te produceren en te werken, om daarmee de productwaarde van de huisvesting te verlengen.

Dit wordt jouw baan

De Engineer Energie heeft als projectmanager en adviseur een dubbelrol. Enerzijds is hij/zij binnen het R&D en Sustainability team verantwoordelijk op het gebied van energie. Tot op heden wordt de kennis over energie en specifiek installatietechniek extern verkregen. Jan Snel heeft de wens om intern een professional te hebben die de kennis heeft om voor gebouwen in verschillende segmenten de beste energieoplossingen en installaties te onderzoeken, maar ook uit te werken om deze daadwerkelijk door te voeren in onze standaardconcepten. Duurzaamheid en innovatie spelen hierbij een essentiële rol.

Daarnaast zal de Engineer Energie mogelijk ook betrokken zijn als adviseur bij commerciële projecten. Je denkt in een vroegtijdig stadium mee over technische oplossingen en je treedt op als specialist naar externe adviseurs om hun advies op waarde te beoordelen.

Dit breng jij mee

• 5-10 jaar relevante werkervaring;

• HBO werk- en denkniveau met afgeronde opleiding in de richting Werktuigbouwkunde;

• Sterke inhoudelijke kennis van en ervaring met installatietechniek;

• Kennis van en affiniteit met duurzame energieoplossingen;

• Een innovatieve mindset en de kwaliteiten die daar bij horen;

• Zeer goede projectmanagementvaardigheden;

• Je gaat oplossingsgericht te werk;

• Je bent stressbestendig, flexibel en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;

• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden jou

• Een dynamische functie gericht op innovatie met veel ruimte voor eigen initiatief in een gezellige, professionele werksfeer;

• Je werkt binnen een gezonde en groeiende onderneming die concrete oplossingen naar de markt brengt om huisvestingsvraagstukken sneller op te lossen;

• Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zien we jou snel?

Ben je enthousiast over de functie Engineer Energie? Dan leren we jou graag kennen. Klik op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenin de pagina. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Simone van Wijk, Hoofd R&D en Sustainability (s.van.wijk@jansnel.com) / 06 1094 8976.

Job type
Vast
Industry
Engineering
Posted
2021-09-13T00:00:00

Skills

  • Sustainability
  • Research
  • Development
  • Duurzaam