Loading media...

VGM-coördinator

Montfoort

Job description

Jan Snel is één van de grootste modulaire bouwers van Europa en is actief in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Afgelopen jaar is Jan Snel overgenomen door het Japanse Daiwa House Group, de grootste industriële bouwer ter wereld. Samen met Daiwa House wil Jan Snel doorgroeien tot Europese marktleider. Wil jij met ons meegroeien in een markt die momenteel zeer sterk in beweging is? Reageer vandaag nog en kom verder bij Jan Snel.

Voor onze afdeling VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zijn wij wegens uitbreiding van het team per direct op zoek naar een ervaren en enthousiaste fulltime VGM-coördinator (m/v).

Jouw profiel

 • Bij voorkeur een afgeronde MVK/IVK opleiding,
 • Ten minste 3 jaar ervaring in een KAM/VGM functie,
 • Goede kennis van arbo- en milieuwetgeving,
 • In het bezit van je VCA VOL,
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift,

Over Jan Snel

De manier van bouwen van Jan Snel is uniek. Geen traditionele bouwmethodes, maar huisvestingsoplossingen van de hoogste kwaliteit door modulair te bouwen. Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij huisvesting in modules vooraf in onze eigen fabriekshallen worden vervaardigd en op locatie tot complete gebouwen worden gemonteerd. We zijn actief in verschillende marktsegmenten; wonen, zorg, kantoor, onderwijs en industrie. Met meer dan 60 jaar ervaring, spreken we de taal van de opdrachtgever en kennen we de uitdagingen in de markt. Daarnaast bouwt Jan Snel flexibel; onze huisvestingsoplossingen zijn en blijven altijd her-inzetbaar. Dit stelt Jan Snel in staat om heel gericht in te spelen op de marktvraag en dat na bijvoorbeeld 10 jaar de huisvestingoplossing weer voor een ander doel kan worden ingezet. Hiermee behoudt de huisvesting zijn waarde en kan de opdrachtgever inspelen op de huisvestingsvraag van dat moment. Daarmee zet Jan Snel belangrijke stappen naar een circulair verdienmodel. Wij zetten vol in op het hergebruik van materialen en houden al tijdens het bouwproces rekening met de toekomst. Onze ecologische voetafdruk ligt daardoor fors lager dan in de traditionele bouw. Geïndustrialiseerd modulair bouwen leidt tot 50 procent minder CO2-uitstoot. Onze ambitie is om de komende jaren volledig circulair te produceren en te werken, om daarmee de productwaarde van de huisvesting te verlengen.

De vacature: VGM-coördinator

Als VGM-coördinator bij Jan Snel is jouw dag uitdagend en afwisselend. In jouw rol ben je vanaf het begin van een project betrokken als gespreks- en sparringpartner. Met jouw communicatieve vaardigheden weet jij gevraagd en ongevraagd een gedegen advies te geven en indien gevraagd ook project specifieke informatie aan te leveren, zoals VGM en/of BLVC-plannen.

Met de meest actuele kennis van de wet- en regelgeving weet jij iedereen op de juiste wijze te informeren over het VGM-beleid. Als vraagbaak op het gebied van VGM weten collega`s jou te vinden.

Jij bent degene die de toolboxmeetings verzorgt, de werkplekinspecties coördineert, veiligheidsvoorschriften / TRA / RIE en PVA up-to-date houdt, het gevaarlijke stoffen beleid verder implementeert en zorgt dat we op alle vestigingen blijven voldoen aan het activiteitenbesluit. Daarnaast ondersteun je de projectveiligheidskundige met ongevalsonderzoeken en het bezoeken van onze bouwprojecten. Ondersteuning geven bij het maken van project specifieke VGM en BLVC-plannen zal eveneens een van je taken worden.

Vanuit een coachende rol weet je medewerkers te wijzen op de veiligheidsaspecten. Dit alles om de veiligheidscultuur bij Jan Snel tot een hoger niveau te brengen. De veiligheidsladder en de VCA certificering is jou niet onbekend en daar weet jij ook bij Jan Snel wel raad mee. Je voelt je verbonden aan de organisatie en spreekt dan ook van 'wij' en niet van 'zij'. Bij tegenslagen weet je jezelf en het team opnieuw te motiveren.

Wij bieden

 • Een verantwoordelijke en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief,
 • Je werkt binnen een gezonde, veiligheidsbewuste en groeiende onderneming met een plezierig werkklimaat,
 • Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied,
 • Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden,
 • Een laptop en telefoon,
 • Een prettig en enthousiast team van gemotiveerde Kwaliteit en VGM collega’s.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande functie binnen onze VGM & Kwaliteit afdeling? Klik dan op de blauwe sollicitatie-button rechts bovenin de pagina. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met de afdeling HR via telefoonnummer 0348 – 479 090.

Job type
Vast
Posted
2021-04-29T00:00:00